Mindreader Rogier

BORREL, FEEST, ETENTJE, OPENING

 

Al sinds kinds af aan heeft Rogier een fascinatie voor goochelen. Hoe kun je mensen op een leuke manier ontregelen? Hoe laat je mensen op een andere manier naar de werkelijkheid kijken? Rogier is gefascineerd door het verrassingseffect wat optreedt bij zijn publiek wanneer zij onder hun neus iets onmogelijks zien gebeuren.

 

Wij mensen zijn geneigd alles voor onszelf te structureren. We stoppen mensen en situaties in hokjes. Dit is misschien wel lekker overzichtelijk, maar hierdoor verliezen we ook onze openheid, onbevangenheid en het vermogen ons kinderlijk te verwonderen.

 

Rogier doorbreekt wat jij denkt te weten door verrassende en veelzijdige trucs. Klopt het namelijk wel wat jij denkt te zien? Met zijn mix van mysterie, entertainment en illusie zorgt hij moeiteloos voor een magische ervaring waarbij de lachspieren getraind worden en de hersenen zullen kraken.

 

Omdat hij zich niet enkel beperkt tot close-up goochelen en tafelgoochelen is Rogier veelzijdig inzetbaar als mindreader, magisch entertainer en spreker. Door Rogier’s jarenlange ervaring met het entertainen van zowel grote-, als kleinere groepen voelt hij als mentalist en performer feilloos aan wat er nodig is om een evenement naar een nog hoger niveau te tillen.