WELKOM BIJ HET VERMAAK THEATERPRODUCTIES WELKOM BIJ
HET VERMAAK
PROFESSIONEEL ENTERTAINMENT
VOOR UW EVENT

Het Vermaak is opgericht door Nancy Geuze en Joost van Roy. Het is een bemiddelingsburo waarbij u zowel artiesten als avondvullende concepten kunt boeken. Of u nu een kleine theatrale/muzikale toevoeging bij een diner zoekt, een avondvullend programma met een zingende DJ of een spetterende openings- of slotact, alles is mogelijk.

Feest, borrel of evenement?

MobieleDJ-300x300

Mobiele DJ

The Disgo

Mobiele DJ met zang, die gasten bij binnenkomst verwelkomd met rustige achtergrondmuziek en gedurende de avond zich verplaatst naar andere sferen.

Gentleman-300x300

Gentleman DJ

Joost van Roy

Een enorme diversiteit in muziekgenres die passen bij uw audience. Met 3 zangblokken gecombineerd met uitstekende DJ vaardigheden heeft u een krachtige gastheer.

DJ en Sax

Een DJ die ondersteunt wordt door een saxophonist. Het geeft een borrel of evenement een uitstekende sfeer.

DJSax-300x300

FLOOR FILLER FANATICS

Live sax, vocals, dj en percussie. Ze zien er geweldig uit en maken er een echt feestje van.

FFF-300x300
Unwind-300x300

UNWIND

UNWIND is een akoestisch duo met een herkenbaar eigen geluid. De soulvolle vocalen, de percussieve uitvoering (met loopsampler)

Barberios-300x300

BARBERIOS

Barberios is een pop-up salon waar mannen zich kunnen laten knippen en scheren door een rasechte barbier.

Mr Beatz

Muzikale, theatrale mobiele act met ingbebouwde geluidsversterking.

5U2A6231-1000x1000

MINDREADER ROGIER

Rogier is gefascineerd door het verrassingseffect wat optreedt bij zijn publiek wanneer zij onder hun neus iets onmogelijks zien gebeuren.

_72A1286af-1000x1000

Kids entertainment

Unelma-KOne-300x300

UNELMA KONE

Moederaarde lijkt uit balans! Spreek jouw mooie droom uit in de Unelma Kone en zij blaast deze de wereld in!

Kids-Disgo-DJ-300x300

THE KIDS DISGO DJ

Kom maar op kids!

De beste hits van nu, de bekende kids klassiekers en meezingers gedraaid en gezongen door The Kids Disgo DJ. Mobiel dus overal inzetbaar.

TROMBOTUBATOET

Een machine die klassieke muziek maakt. Uren, weken, maanden heeft professor Dombidoo eraan gewerkt en nu is zijn klassieke muziekmachine Trombotubatoet een feit!

Trombotubatoet-300x300

PROFESSOR DOMBIDOO & LADILAA

Licht in de duisternis is een theathervoorstelling voor kinderen waar ze de professor en zijn assistente helpen bij hun knotsgekke avonturen.

Dimbidoo-300x300
Hatsjiekeflats-300x300

HATSJIEKEFLATS

Wat een meesterwerken worden er in het paintball atelier, Hatsjiekeflats gemaakt. Niet met pallet en kwast maar met paintball pistolen.

5U2A0532.1000x1000

MAARTJE KATTENSTAARTJE

Oeps…., niet geluisterd naar Mooike, het mega mooie magische boek. Nu gaat Maartje door het leven als half meisje, half kat.

Seizoensspecials

Sinterklaasshow-300x300

DE VERMAKELIJKE SINTERKLAASSHOW

Een 50 minuten durende interactieve show waarin de kinderen worden voorbereid op de komst van Sinterklaas.

Pimppieten-300x300

PIMPPIETEN

Deze twee pimp pieten maken er een dolle boel van. In een mum van tijd toveren ze de kinderen om tot ware beauty’s en stoere mannen.

DISGO PIET

Deze swingt, zingt en mixt de leukste muziek. Hij maakt er een sinterklaasfeest van waar jong én oud zicht thuisvoelt. Dus laat even weten wie er komt en dan passen wij het repertoire daar op aan!

DisgoPiet-300x300

TWINKLE TUNES

& de arrenslee

Deze twee kerst elfen zorgen voor het ultieme kerstgevoel op uw evenement!

IMG_4738-1000x1000
TwinkleTunesPromoElfen-300x300

TWINKLE TUNES

Promo-Elfen

Heeft u een product dat u naar aanloop van kerst extra onder de aandacht wilt brengen? of wilt u dat voor het algemeen voor uw winkel, winkelcentrum of onderneming? Dan zijn onze Twinkel Tunes Promo-Elfen de perfecte uitkomst!

TwinkleTunesMobiel-300x300

TWINKLE TUNES

Mobiel

​Deze swingende kerstelf draait de meest bekende kersthits. Met een mega hippe mobile geluidsinstallatie kan deze kerst elf op ieder evenement uit de voeten.

TWINKLE TUNES

Mobiel

​Deze swingende kerstelf draait de meest bekende kersthits. Met een mega hippe mobile geluidsinstallatie kan deze kerst elf op ieder evenement uit de voeten.

TwinkleTunesMobiel2-300x300

JUFFROUW HANNEKE

Juffrouw Hanneke is een echte juf en kan heel mooi zingen. Er is werkelijk geen Sinterklaas liedje dat juffrouw Hanneke niet kent. Samen met een coole gitarist swingt ze het hele land door. En…. wie weet neemt ze haar pop ook wel mee!? Dan word het echt lachen, gieren en brullen.

Hanneke-300x300
Serendipity-Persfoto-1000x1000

Serendipity

Je favoriete kerstrepertoire in een meerstemmig jasje, gebracht met een gezonde dosis levensvreugde en professionaliteit.

Themafeesten

Ook voor themafeesten kunt u terecht bij Het Vermaak. Wij zorgen dat we ons volledig aanpassen aan jouw thema. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.