The Disgo & Saxophone

BORREL, FEEST, ETENTJE, OPENING

 

The Disgo met Sax!

Instant disco, mobiel, presentatie, zangset met mogelijkheden tot logo/merknaam, slogan, persoonlijke boodschap communicatie! Als sfeervolle muzikale ondersteuning of als gangmaker op uw evenement.

 

Ook mogelijk met extra saxefonist!

 

The Disgo is het meest praktische, complete, makkelijk te plaatsen en goed te betalen product van Het Vermaak en misschien wel in heel de evenementenbranche. Met The Disgo is het zelfs mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn.

 

The Disgo is 100% onafhankelijk van het lichtnet. The Disgo is voorzien van 2 krachtige gel-accu’s, goed voor een draaicapaciteit van ruim 10 uur. Met een krachtige 1100 Watt speaker is The Disgo breed inzetbaar. De led verlichting maakt dat uw merknaam of slogan goed zichtbaar is en trekt vanwegen verspringend of geleidelijk verkleuren alle aandacht.

 

Met de Numark Mixdeck kunnen USB, cd en IPod bestanden worden afgespeeld en met de draadloze microfoon kunt u The Disgo ideaal inzetten voor een presentatie. De klassieke microfoon op statief zorgt voor een mooi plaatje wanneer uw Het Vermaak artiest sfeervolle achtergrond, opzwepende of uitnodigende dans muziek ten gehoren brengt..

 

  • Voor bedrijfsborrels, openingen, feestjes
  • Duur: 1 – 10 uur
  • Artiesten: Joost van Roy (zang en DJ)
  • Geschikt voor binnen en buitenactiviteiten
  • Prijs op aanvraag